Loading

Juwelen met een diamant

03 January 2016

Het oog van een expert

Diamant

Diamanten zijn zeldzaam, maar de exacte prijs is afhankelijk van karaat, zuiverheid, kleur en vooral de slijpwijze. Een diamant kan pas schitteren als de facetten van de steen onder de perfecte hoek en in de perfecte verhoudingen zijn geslepen. Zo kan het licht maximaal refracteren. Als edelsteenkundige heeft Celine een getraind oog en selecteert ze alleen de beste stenen. Op uw vraag verwerkt ze deze tot persoonlijke juwelen die volledig voldoen aan uw verwachtingen.

Deel uw wensen

Diamant

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van juwelen met een diamant? Aarzel dan niet om een afspraak te maken. Wij helpen u graag met de creatie van uw droomjuweel. 

Diamonds are a girls best friend

Vrouwen en diamanten, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is een universeel gegeven dat deze schitterende steen de harten van miljoenen vrouwen beroert. Een diamant staat voor klasse, luxe, kracht, vrouwelijkheid en liefde. Als u kiest voor een juweel met diamant steelt u steeds weer de show. Celine Roelens ontwerpt alle soorten juwelen met diamant, van tijdloze ringen tot stijlvolle halsjuwelen.

Wat is een diamant?

Een diamant is niet alleen de hardste natuurlijke edelsteen die er bestaat, maar ook de meest zeldzame. Dankzij zijn hardheid is het letterlijk en figuurlijk de meest schitterende steen. Een diamant koopt u voor altijd. Hij verslijt nooit, alleen door de krassen van een andere diamant. Een diamant is meestal wit, maar bestaat ook in roze, gele, bruine en zwarte tinten. Celine maakt juwelen in al deze kleurtinten.