Loading

Gediplomeerd juwelenontwerpster

Celine Roelens

Geboren voor het vak

De liefde voor juwelen zit in het bloed... Als dochter van een juwelierskoppel verloor ook zij haar hart aan de edelsmeedkunst. Ze volgde een opleiding tot goudsmid-juwelenontwerpster en edelsteenkundige aan de Hoge Raad voor Diamant Antwerpen. Daarna werkte ze o.a. bij Roberta Porrati in Valenza en op de diamantbeurs in Antwerpen. In 2012 nam ze de zaak van haar ouders over, 36 jaar na de opening van juwelier Roelens.

Persoonlijke ‘touch’

Als juwelenontwerpster gaat Celine graag voor een persoonlijke aanpak. Zij weet als geen ander uw persoonlijkheid te vatten en gaat steeds op zoek naar de perfecte edelsteen. Het resultaat?  Hoogwaardige, gouden en vooral unieke juwelen die van begin tot einde met de hand gemaakt zijn.

Geen job, maar een passie

Sieraden maken zit juwelenontwerpster Celine in het bloed! Goudsmid is dan ook niet zomaar haar job, maar een passie. Klanten gelukkig maken, daar draait het allemaal om. Celine is een kameleon die voor elk type vrouw het perfecte juweel kan maken. Pas als een klant 100% tevreden is met zijn aankoop, is haar missie geslaagd. Haar persoonlijke favorieten? Oorhangers en ringen met Ceylonsaffieren!

Meer weten?

Wilt u meer weten over Celine Roelens of wilt u een afspraak maken met de juwelenontwerpster? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Members Club

Celine Roelens

Word lid van de Members Club en ontvang als eerste inspirerende nieuwsbrieven met exclusieve aanbiedingen, juwelennieuws en uitnodigingen voor unieke events.

LEES MEER