Loading

Handgemaakte juwelen van Celine Roelens

Exclusieve sieraden

Wilt u een uniek juweel als eyecatcher? Celine Roelens ontwerpt en creëert tijdloze sieraden, eventueel met een prachtige edelsteen of parel in de hoofdrol.

Onderscheid uzelf

Als juwelenontwerpster, goudsmid en edelsteenkundige heeft Celine Roelens alles in huis om dat ene, exclusieve stuk voor u te realiseren. Al haar handgemaakte juwelen zijn uniek en bevatten de mooiste en meest zeldzame edelstenen of parels. U weet dus zeker dat u de drager wordt van een eenmalig exemplaar.

Tijdloze stukken voor elke gelegenheid

De handgemaakte juwelen van Celine Roelens zijn er voor elke modebewuste vrouw en in elke prijsklasse. Zo heeft u al een paar gouden pareloorhangers vanaf 195 euro. De juwelen zijn tijdloos qua design en gemaakt om dagelijks te dragen. U hoeft dus niet te wachten op een speciale gelegenheid om te kunnen stralen met uw sieraad.

Thuis in elke stijl

U kunt kiezen voor één van de handgemaakte juwelen uit de bestaande collecties van Celine of een sieraad op maat laten maken. In het laatste geval maakt Celine een aantal ontwerpen op basis van uw wensen en persoonlijkheid. Dankzij haar grote inlevingsvermogen en creativiteit weet Celine altijd weer het juiste juweel te creëren, of het nu gaat om vintage geïnspireerde, moderne of eerder klassiekere juwelen.

Ontdek de collecties

Neem een kijkje tussen de verschillende collecties van handgemaakte juwelen. Heeft u nog vragen, wilt u een eigen ontwerp of kunt u hulp gebruiken bij uw keuze, dan kunt u ons altijd contacteren.