Loading

Arabesque*

Celine Roelens

Geniet van -10% korting bij aankoop van 1 artikel, -20% korting* bij aankoop van 2 artikels op de juwelen van de "Arabesque" collectie. De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad Arabesque juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020. Ontdek meer juwelen van Celine Roelens aan kortingsprijzen in onze juwelenzaak te Oudenaarde. We helpen u graag met advies!

* U mag  2 artikels van verschillende juwelenmerken uit onze voorraad kiezen om van de -20% korting te kunnen genieten. We aanvaarden geen Visa of Mastercard bij artikelen aan kortingsprijzen. 

Nadruk op vrouwelijkheid

Arabesque

Oosterse invloeden en eigenzinnige kleurencombinaties typeren deze collectie. Arabesque staat voor jong, speels met een sterke nadruk op vrouwelijkheid. Celine Roelens is verzot op oorhangers, je kan er niet genoeg van hebben.

Unieke collectie

Arasbesque

Vooral lange, druppelvormige exemplaren benadrukken de vrouwelijkheid van de drager. Voor een kleine prijs shop je reeds een uniek paar gouden oorhangers uit deze collectie (vanaf 399 €).

Oosterse invloeden en eigenzinnige kleurencombinaties typeren deze collectie. Arabesque staat voor jong en speels, met een sterke nadruk op vrouwelijkheid. Celine Roelens is verzot op oorhangers, je kan er niet genoeg hebben. Vooral lange, druppelvormige exemplaren benadrukken de vrouwelijkheid van de drager. Voor een kleine prijs shopt u al een uniek paar gouden oorhangers uit deze collectie (vanaf € 399).

Elk juweel uit de Arabesque collectie bestaat uit een handgemaakt stukje schelp, veelal is dat de schelp van de Tahiti oester.

Deze schelp bestaat uit een witte en grijze zijde die we verzagen in verschillende vormen en waarin we met de hand arabesque tekeningen uitboren. Celine combineert deze prachtige, bewerkte schelpen vaak met opaque halfedelstenen. Opaque halfedelstenen zijn niet transparante, vaak ongefacetteerde cabouchon geslepen stenen zoals maansteen, calcedoon en agaat. Laat u verleiden door deze modieuze collectie en ontdek hoe deze juwelen uw vrouwelijkheid en speelsheid zullen benadrukken. Ze passen zowel op een zomerse als winterse outfit.

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer