Loading

Cosmos

Celine Roelens

Hierbij een greep uit onze voorraad aan Cosmos juwelen, kom gerust langs in onze juwelenzaak te Oudenaarde om meer juwelen te bezichtigen van deze collectie. Tijdens de stockverkoop krijgt u -10% korting op onze selectie aan Cosmos juwelen. De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad Cosmos juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020.

 

Naked jewellery

 

De Cosmos juwelen zijn fijn en licht zodat ze voor elke gelegenheid kunnen gedragen worden. Vaak bestaan ze uit roze en wit goud 18Kt afgewerkt met kleine diamantjes. Deze juwelen krijgen ook de bijnaam "naked jewellery" omdat de diamantjes als het ware zweven in het goud en er bijna geen zettingen zichtbaar zijn. Net daarom zijn ze geliefd bij heel wat vrouwen...

 

 

De "Cosmos" collectie bestaat voornamelijk uit roze en wit goud bezet met de allerkleinste diamantjes. Sommige noemen het ook "naked jewellery" omdat de juwelen zo fijn zijn. Elk juweel wordt ontworpen door Celine Roelens en met de hand vervaardigd in haar atelier. 

 

De "Cosmos" collectie is ontworpen voor dynamische vrouwen die houden van een moderne maar tijdloze   juwelen. Juwelen die zullen worden gekoesterd, generaties lang...

Naast juweelontwerpster-edelsmid is Celine Roelens een gepassioneerd edelsteenkundige. Het is voor haar een sport de meest zeldzame en unieke edelsteen te vinden. Ze heeft steeds een groot assortiment aan losse edelstenen op voorraad waaruit u kan kiezen. 

 

 

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer