Loading

Diamond

Celine Roelens

Hierbij een greep uit onze grote voorraad aan diamanten juwelen, kom gerust langs in onze juwelenzaak te Oudenaarde om meer juwelen te bezichtigen van deze collectie. Tijdens de stockverkoop krijgt u -10% korting op alle diamanten juwelen. De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad diamanten juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020.

Jarenlange ervaring

Diamond

De verlovings- en trouwringen van Celine Roelens zijn nog handgemaakt van het begin tot het einde van het proces hierdoor zijn haar ringen duurzamer en sterker dan gegoten exemplaren. Een verlovings- of trouwring wordt namelijk dagelijks gedragen en moet een leven lang meegaan. Haar juwelen worden vervaardigd door meestergoudsmeden en edelesteenzetters met jarenlange ervaring. Kunstenaars in de edelsmeedkunst die dezelfde passie delen als Celine, namelijk tot het uiterste gaan om steeds weer opnieuw een uniek en prachtig juweel af te leveren met als doel de klant gelukkig te maken…

Zeldzame edelstenen

Diamond

Celine gaat heel gedreven en gepassioneerd tewerk en zal u alles weten te vertellen over deze zeldzame edelsteen.

Als gediplomeerd edelsteenkundige aan de Hoge raad voor Diamant Antwerpen is Celine uw beste raadgever bij uw zoektocht naar de perfecte diamant voor uw verlovingsring. Het is voor haar een sport de mooiste diamant te vinden die past bij uw budget. Zij gaat heel gedreven en gepassioneerd te werk en zal u alles weten te vertellen over deze zeldzame edelsteen. Eens u zelf uw diamant persoonlijk hebt uitgekozen voor uw geliefde, zal Celine overgaan tot het uittekenen van een exclusieve montuur waarin uw edelsteen ten volle kan schitteren.

De verlovings- en trouwringen van Celine Roelens zijn nog handgemaakt van het begin tot het einde van het proces. Hierdoor zijn haar ringen duurzamer en sterker dan gegoten exemplaren. Een verlovings- of trouwring wordt namelijk dagelijks gedragen en moet een leven lang meegaan. Ze worden vervaardigd door meestergoudsmeden en edelsteenzetters met jarenlange ervaring. Kunstenaars in de edelsmeedkunst die dezelfde passie delen als Celine, namelijk tot het uiterste gaan om steeds weer opnieuw een uniek en prachtig juweel af te leveren en de klant gelukkig te maken …

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer