Loading

Earth*

Celine Roelens

Geniet van -10% korting bij aankoop van 1 artikel, -20% korting* bij aankoop van 2 artikels op de juwelen van de "Earth" collectie. De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad Earth juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020. Ontdek meer juwelen van Celine Roelens aan kortingsprijzen in onze juwelenzaak te Oudenaarde. We helpen u graag met advies!

* U mag  2 artikels van verschillende juwelenmerken uit onze voorraad kiezen om van de -20% korting te kunnen genieten. We aanvaarden geen Visa of Mastercard bij artikelen aan kortingsprijzen. 

Draagbaar en licht

Earth

De Earth collectie staat voor grote, antiek geslepen halfedelstenen die, omdat ze plat geslepen zijn, draagbaar en licht aanvoelen. Celine Roelens maakt bij het gebruik van al deze aardse halfedelstenen graag gebruik van roze goud, een warm en zacht edel metaal.

 

Pure passie

Earth

Wie Celine ontmoet, laat zich meeslepen in haar verhalen van passie voor het betere juweel. Het is voor haar een sport om op buitenlandse beurzen de meest zeldzame en prachtige edelstenen te vinden aan de beste prijzen. Zij heeft steeds een grote collectie aan losse halfedelstenen op voorraad. Op deze manier kan je jouw favoriete halfedelsteen uitkiezen waarrond Celine een juweel ontwerpt op maat.

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer