Loading

Earth

Celine Roelens

Aardse kleuren en al het moois dat de aarde ons te bieden heeft. In de Earth collectie staan natuurlijke kleuren centraal. Oranje, bruin of grijs, bij elke persoonlijkheid past een specifieke kleur. Deze juwelencollectie is jong en speels, maar door zijn eenvoud de perfecte afwerking op dat mooie kleedje.

Draagbaar en licht

Earth

De Earth collectie staat voor grote, antiek geslepen halfedelstenen die, omdat ze plat geslepen zijn, draagbaar en licht aanvoelen. Celine Roelens maakt bij het gebruik van al deze aardse halfedelstenen graag gebruik van roze goud, een warm en zacht edel metaal.

 

Pure passie

Earth

Wie Celine ontmoet, laat zich meeslepen in haar verhalen van passie voor het betere juweel. Het is voor haar een sport om op buitenlandse beurzen de meest zeldzame en prachtige edelstenen te vinden aan de beste prijzen. Zij heeft steeds een grote collectie aan losse halfedelstenen op voorraad. Op deze manier kan je jouw favoriete halfedelsteen uitkiezen waarrond Celine een juweel ontwerpt op maat.

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer