Loading

Flamingo

Celine Roelens

Hierbij een greep uit onze voorraad aan Flamingo juwelen, kom gerust langs in onze juwelenzaak te Oudenaarde om meer juwelen te bezichtigen van deze collectie. Tijdens de stockverkoop krijgt u -10% korting op onze Flamingo juwelen. De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad Flamingo juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020.

Intens schitteren

Flamingo

Aangezien saffier na diamant één van de hardste edelstenen is, heeft deze de eigenschap van heel intens te schitteren. De juweelontwerpen uit de Flamingo collectie trotseren de tijd en zijn dagelijks draagbaar, ze hebben weliswaar een strakke en moderne touch. De Flamingo collectie is ontworpen voor de moderne, modieuze vrouw die net iets anders zoekt en durft te kiezen voor een heldere en intense roze edelsteen.
 

Juwelen op maat

Flamingo

Roze saffieren zijn zeldzaam vandaar het hogere prijskaartje. Al de juweelontwerpen uit de Flamingo collectie kunnen eveneens op maat gemaakt worden met een halfedelsteen i.p.v. een edelsteen dewelke roze saffier is. Halfedelstenen zijn minder zeldzaam en talrijker te vinden, het prijskaartje zal daardoor lager liggen. Voor deze collectie kan Celine steeds gebruik maken van roze toermalijn (warm, oud roze) of morganiet (licht oranjeroze) maar helaas kan geen enkele halfedelsteen de intens fucciaroze kleur van saffier vervangen. Celine Roelens ontwerpt in haar design studio juwelen op maat, aarzel niet contact met haar op te nemen.

Aangezien saffier na diamant één van de hardste edelstenen is, schittert deze heel intens. De juweelontwerpen uit de Flamingo collectie trotseren de tijd. Ze hebben weliswaar een strakke touch, maar zijn dagelijks draagbaar. De Flamingo collectie is ontworpen voor de moderne, modieuze vrouw die net iets anders zoekt en durft te kiezen voor een heldere en intense roze edelsteen.

Roze saffieren zijn zeldzaam vandaar het hogere prijskaartje.

De juweelontwerpen uit de Flamingo collectie kunnen eveneens op maat gemaakt worden met een halfedelsteen i.p.v. een roze saffier. Halfedelstenen zijn minder zeldzaam en talrijker te vinden waardoor de prijs van het juweel lager zal zijn. Voor deze collectie kan Celine gebruik maken van roze toermalijn (warm, oud roze) of morganiet (licht oranjeroze), maar helaas kan geen enkele halfedelsteen de intens fucciaroze kleur van saffier vervangen. Celine Roelens ontwerpt in haar designstudio juwelen op maat. Aarzel niet contact met haar op te nemen en uw droom te delen.

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer