Loading

Nature

Celine Roelens

Zoals de naam van deze collectie al doet vermoeden, is deze geïnspireerd op de natuur. Bij het ontwerpen van deze collectie waagt Celine Roelens zich aan een nieuwe stijl. Deze is dan ook een ode aan de natuur in zijn meest asymmetrische en onregelmatige vormen.

Handwerk

 

Elk juweel uit de "Nature" collectie is ontworpen door Celine Roelens en met de hand vervaardigd in haar atelier. U kan trouwens zelf uw edelsteen uitkiezen uit een grote collectie waarrond ze een ontwerp maakt naar uw wensen. 

Verwisselbaar

 

De oorhangers op deze foto zijn 2-delig. Je kan het achterste, lange gedeelte met de edelsteen wegnemen zodat u ook enkel het stuk op het oor kan dragen. Zo kan u eveneens aanhangers laten bijmaken in andere kleuren. Heel handig, voor elke gelegenheid het perfecte juweel!

 

 

De liefde voor de natuur in al zijn eigenwijze vormen en kleuren vertaalde Celine in de "Nature" collectie. Ze maakte gebruik van roze en geel goud en speelde met mat en hooggepolijste elementen. Daarnaast ging ze telkens op zoek naar corundum, het moedergesteente van saffier die door haar ondoorzichtigheid en kleurbanden een perfecte aanvulling zijn bij haar ontwerpen. 

 

In de "Nature" collectie speelt vormgeving een leidinggevende rol. De asymmetrische en eigenwijze rondingen in combinatie met de corundum edelstenen maken deze juwelen uniek. 

 

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer