Loading

Nature*

Celine Roelens

Geniet van -10% korting bij aankoop van 1 artikel, -20% korting* bij aankoop van 2 artikels op de juwelen van de "Nature" collectie. De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraadNature juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020. Ontdek meer juwelen van Celine Roelens aan kortingsprijzen in onze juwelenzaak te Oudenaarde. We helpen u graag met advies!

* U mag  2 artikels van verschillende juwelenmerken uit onze voorraad kiezen om van de -20% korting te kunnen genieten. We aanvaarden geen Visa of Mastercard bij artikelen aan kortingsprijzen. 

Handwerk

 

Elk juweel uit de "Nature" collectie is ontworpen door Celine Roelens en met de hand vervaardigd in haar atelier. U kan trouwens zelf uw edelsteen uitkiezen uit een grote collectie waarrond ze een ontwerp maakt naar uw wensen. 

Verwisselbaar

 

De oorhangers op deze foto zijn 2-delig. Je kan het achterste, lange gedeelte met de edelsteen wegnemen zodat u ook enkel het stuk op het oor kan dragen. Zo kan u eveneens aanhangers laten bijmaken in andere kleuren. Heel handig, voor elke gelegenheid het perfecte juweel!

 

 

De liefde voor de natuur in al zijn eigenwijze vormen en kleuren vertaalde Celine in de "Nature" collectie. Ze maakte gebruik van roze en geel goud en speelde met mat en hooggepolijste elementen. Daarnaast ging ze telkens op zoek naar corundum, het moedergesteente van saffier die door haar ondoorzichtigheid en kleurbanden een perfecte aanvulling zijn bij haar ontwerpen. 

 

In de "Nature" collectie speelt vormgeving een leidinggevende rol. De asymmetrische en eigenwijze rondingen in combinatie met de corundum edelstenen maken deze juwelen uniek. 

 

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer