Loading

Ocean

Celine Roelens

Hierbij een greep uit onze voorraad aan Ocean juwelen, kom gerust langs in onze juwelenzaak te Oudenaarde om meer juwelen te bezichtigen van deze collectie. Tijdens de stockverkoop krijgt u -10% korting op onze selectie aan Ocean juwelen. De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad Ocean juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020.

Elk stuk is uniek

Ocean

Met het grootste geduld kiest Celine topstenen uit afkomstig uit Sri-Lanka of Thailand. Rond deze stenen maakt ze tijdloze en unieke ontwerpen. Elk stuk is uniek aangezien elke saffier anders is wat betreft kleur en vorm. Haar juwelen worden steeds met de hand vervaardigd. Elk stukje goud wordt nog gesmeed en elk edelsteentje handmatig ingeplaatst. Kortom, elke drager bezit een uniek exemplaar.

One-of-a-kind

Ocean

Sensational ONE-OF-A-KIND jewelry!

De collectie ringen uit de Ocean collectie zijn tijdloos en elegant.

Met het grootste geduld kiest Celine topstenen uit, afkomstig uit Sri-Lanka of Thailand, waarmee ze uitzonderlijke en tijdloze ontwerpen maakt. Mits iedere saffier anders is qua kleur en vorm is elk stuk uniek. Haar juwelen worden steeds met de hand vervaardigd. Elk stukje goud wordt nog gesmeed en elk edelsteentje handmatig ingeplaatst. Kortom, elke drager bezit een bijzonder exemplaar. De collectie ringen uit de Ocean collectie zijn tijdloos en elegant. Het zijn stuk voor stuk unieke exemplaren die zullen overgedragen worden van generatie op generatie.

Celine: “Vaak vertellen klanten me dat ze klaar zijn voor een ring met een mooie saffier, ze voelen er zich rijp voor, staan zelfzeker in het leven en willen dat dan ook laten zien.”

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer