Loading

One of a kind*

Celine Roelens

Hierbij een greep uit onze voorraad aan"one-of-a-kind" juwelen, kom gerust langs in onze juwelenzaak te Oudenaarde om onze grote voorraad te bezichtigen van deze collectie. Tijdens de stockverkoop krijgt u -10% tot -30% korting op onze selectie "one-of-a-kind" juwelen . De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad "one-of-a-kind" juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020, wij helpen u graag met advies!

Colombian Emerald

One of a kind

Celine is terecht fier op dit prachtexemplaar. Deze waardevolle Colombiaanse smaragd met een gewicht van 6 Ct kreeg een nieuw leven in deze uniek ontworpen ring. 

Brown Diamonds

One of a kind

Vaak durft Celine te gaan voor eigenzinnige kleurencombinaties. Deze hanger bevat een peervormige amethist en een roze toermalijn afgewerkt met bruine diamanten in pavézetting.

 

The birth of a child…

One of a kind

Niets is mooier dan de geboorte van een kind. Vaak wenst de fiere papa, de meter of peter een blijvend geschenk te kopen voor dat kleine wondertje. Celine Roelens ontwerpt gepersonaliseerde hangertjes op maat en met de hand gegraveerd volgens uw wensen. Een origineel en edel geschenk dat vaak eerst door de mama wordt gedragen om later doorgegeven te worden.

 

Endless Love

One of a kind

Laat jouw verlovings- en trouwringen op maat ontwerpen door Celine Roelens of geef jouw oude, versleten solitair een nieuw leven in een moderne montuur. Kom vrijblijvend langs bij juwelenhuis Roelens voor advies of maak een afspraak.

Light Amethist

One of a kind

Light amethist of ook roze amethist genaamd is een frisse en dankbare kleur. Celine ontwerpt vaak juwelen in combinatie met deze frisse edelsteen. Amethist is tevens een zeer krachtige en beschermende steen met een hoge spirituele vibratie. Amethist heeft genezende en reinigende krachten en bevordert het spiritueel bewustzijn. Vroeger werd het gedragen om dronkenschap te voorkomen vanwege zijn ontnuchterende effect. Het overwint verslavingen en alle mogelijke blokkades.

Assymetric

One of a kind

Deze juwelencreaties zijn geïnspireerd op vogelnestjes waarin telkens een halfedelsteentje nestelt. Elk nestje is handgemaakt uit verschillende gouddraden waardoor elk exemplaar uniek is.

Sweet & love

One of a kind

Deze collectie bestaat uit verschillende fijne motiefjes van hartjes, bloemetjes en klavertjes bezet met kleine diamantjes die zowel aan de hals als aan de arm kunnen gedragen worden. Vaak worden ze gegeven als liefdesgeschenk of worden ze gedragen als talisman.

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer