Loading

One of a kind

Celine Roelens

Celine Roelens maakt als gepassioneerd goudsmid - juweelontwerpster unieke , “one-of-a-kind” jewellery op aanvraag van haar klanten. Niets is onmogelijk voor Celine en als een kameleon beschikt ze over een uitzonderlijk inlevingsvermogen om aan te voelen wat haar klant wenst. "Special" en gepersonaliseerde orders dus, vaak vertrekkende vanuit een emotioneel moment. Een huwelijk, een geboorte of een afscheid van een dierbare. Het maken van herinneringsjuwelen behoort eveneens tot de expertise van Celine. Heeft u een speciale vraag, aarzel dan niet contact op te nemen met juweelontwerpster Celine Roelens.

Colombian Emerald

One of a kind

Celine is terecht fier op dit prachtexemplaar. Deze waardevolle Colombiaanse smaragd met een gewicht van 6 Ct kreeg een nieuw leven in deze uniek ontworpen ring. 

Brown Diamonds

One of a kind

Vaak durft Celine te gaan voor eigenzinnige kleurencombinaties. Deze hanger bevat een peervormige amethist en een roze toermalijn afgewerkt met bruine diamanten in pavézetting.

 

The birth of a child…

One of a kind

Niets is mooier dan de geboorte van een kind. Vaak wenst de fiere papa, de meter of peter een blijvend geschenk te kopen voor dat kleine wondertje. Celine Roelens ontwerpt gepersonaliseerde hangertjes op maat en met de hand gegraveerd volgens uw wensen. Een origineel en edel geschenk dat vaak eerst door de mama wordt gedragen om later doorgegeven te worden.

 

Endless Love

One of a kind

Laat jouw verlovings- en trouwringen op maat ontwerpen door Celine Roelens of geef jouw oude, versleten solitair een nieuw leven in een moderne montuur. Kom vrijblijvend langs bij juwelenhuis Roelens voor advies of maak een afspraak.

Light Amethist

One of a kind

Light amethist of ook roze amethist genaamd is een frisse en dankbare kleur. Celine ontwerpt vaak juwelen in combinatie met deze frisse edelsteen. Amethist is tevens een zeer krachtige en beschermende steen met een hoge spirituele vibratie. Amethist heeft genezende en reinigende krachten en bevordert het spiritueel bewustzijn. Vroeger werd het gedragen om dronkenschap te voorkomen vanwege zijn ontnuchterende effect. Het overwint verslavingen en alle mogelijke blokkades.

Assymetric

One of a kind

Deze juwelencreaties zijn geïnspireerd op vogelnestjes waarin telkens een halfedelsteentje nestelt. Elk nestje is handgemaakt uit verschillende gouddraden waardoor elk exemplaar uniek is.

Sweet & love

One of a kind

Deze collectie bestaat uit verschillende fijne motiefjes van hartjes, bloemetjes en klavertjes bezet met kleine diamantjes die zowel aan de hals als aan de arm kunnen gedragen worden. Vaak worden ze gegeven als liefdesgeschenk of worden ze gedragen als talisman.

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer