Loading

Juwelen met parels

Celine Roelens

We beschikken over een grote voorraad aan parelsnoeren, -ringen en -oorhangers.  Kom gerust langs in onze juwelenzaak te Oudenaarde om meer juwelen te bezichtigen van deze collectie. Tijdens de stockverkoop krijgt u tot -40% korting op onze pareloorstekers en parelsnoeren. De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad pareljuwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020, we helpen u graag met advies!

Op en top vrouwelijk

Pearl

Parels zijn licht om te dragen, op en top vrouwelijk en passen bij elke outfit. Geen wonder dat juwelen met parels nooit ‘out of fashion’ raken en al eeuwenlang tot de verbeelding spreken.

Tijdloze klasse

Parels zijn licht om te dragen, op en top vrouwelijk en passen bij elk outfit. Geen wonder dat juwelen met parels nooit ‘out of fashion’ raken en al eeuwenlang tot de verbeelding spreken. Zeker witte parels, die geassocieerd worden met een bruiloftCeline Roelens heeft een tijdloze en gevarieerde collectie pareljuwelen en is gespecialiseerd in cultuurparels uit Tahiti, Australië, Japan en China.

Wat zijn parels?

Parels zijn eigenlijk parelmoeren laagjes die weekdieren zoals oesters en mossels maken als afweer tegen indringers zoals plankton. Parels bestaan in een waaier aan prachtige kleuren zoals wit, roze, zalmkleur, grijs en paars. Ze komen voor in grillige, barokke en ronde vormen. Door hun uitzonderlijke kwaliteit en glans nemen juwelen met parels steeds de kleuren over van hun omgeving. Draagt u bv. een roze jasje, dan wordt een echte parel ook een beetje roze. Zo past elk parelsnoer op elk kledingstuk!

Parels als specialiteit

Juwelen met parels hoeven niet duur te zijn. Zo kunt u al een echt zoetwaterparelsnoer vinden vanaf 50 euro. Celine Roelens heeft een voorliefde voor mooie parels en kiest steeds de mooiste snoeren voor de beste prijzen. Haar juwelenhuis heeft steeds meer dan 100 verschillende soorten voorradig en is gespecialiseerd in cultuurparels uit Tahiti, Australië, Japan en China. Deze ontstaan na inmenging van de mens, maar worden wel door het weekdier zelf gemaakt. Natuurlijke parels zijn het resultaat van toeval. U zou dus lang moeten wachten voor u hiermee een parelsnoer zou kunnen samenstellen!

Maak een afspraak

Wilt u onze collectie juwelen met parels van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoek aan onze winkel of maak een afspraak. Wij laten u graag in alle rust de verschillende soorten parels zien. Kunt u niet wachten op meer? Surf dan eens naar onze blog over parels.

 

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer