Loading

Purity

Celine Roelens

Laat u inspireren voor uw trouwdag ...

druppelvormige parels

Purity

Parels vind je in alle kleuren en vormen, je kan er dus zoveel kopen als je maar wenst. Bij deze collectie maakt Celine Roelens vaak gebruik van druppelvormige parels.

Natuurlijke parels

Purity

De Purity collectie is er voor alle dames die gek zijn op natuurlijke parels.

De Purity collectie is er voor alle dames die gek zijn op natuurlijke parels. Ook toekomstige bruidjes zullen er het perfecte halssnoer of de meest elegante oorhangers vinden voor de grote dag. Parels staan namelijk symbool voor puurheid en vrouwelijkheid. Parels bestaan in alle kleuren en vormen, u kunt er dus zoveel kopen als u maar wilt. Bij deze collectie maakt Celine Roelens vaak gebruik van druppelvormige parels.  Druppelvormige parels zijn het resultaat van de afweer van een indringer (zandkorreltje, plankton,…) binnenin de oester.

In tegenstelling tot mossels van zoetwaterparels, kan in één oester slechts één parel gevonden worden. Hierdoor zijn deze parels kostbaar en veel zeldzamer. Hoe groter, hoe ronder en hoe gladder de huid, hoe duurder de parels zijn. Lees meer in de blog over parels.

Het kan gebeuren dat er parels zonder kern worden gevormd op de rand van de oester. Deze zogenaamde keshi parels zijn vaak bladvormig en plat. Ze komen voor in heel erg levendige roze, paarse, oranje, witte en grijze kleuren. Celine Roelens heeft steeds meer dan honderd snoeren op voorraad in verschillende prijsklasses, afhankelijk van de kwaliteit.

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer