Loading

Rainbow

Celine Roelens

De Rainbow collectie is een eerbetoon aan de prachtige, natuurlijke kleuren van de zoetwaterparel...

Populaire parels

Rainbow

Rainbow staat voor regenboogkleuren, dewelke te vinden zijn bij Chinese zoetwaterparels. Deze populaire parels komen voor in natuurlijke witte, lichtgrijze, roze, zalmkleurige, paarse tot beige kleuren. Ze kunnen zowel in ronde, ovale, peer- als barrokvormige exemplaren gevonden worden.

Pareloorhangers

Rainbow

Of u nu op zoek bent naar een lang of een kort paar pareloorhangers, u kan ze steeds op maat laten maken in Celine haar atelier.

De rainbow collectie staat voor de regenboogkleuren die te vinden zijn bij Chinese zoetwaterparels. Deze populaire parels komen voor in natuurlijke witte, lichtgrijze, roze, zalmkleurige, paarse tot beige kleuren. Ze kunnen zowel in ronde, ovale, peer- als barrokvormige exemplaren gevonden worden. Zoetwaterparels zijn het resultaat van de afweer van een indringer (zandkorreltje, plankton,…) binnenin de zoetwaterparelmossel. In tegenstelling tot de zoutwaterparels die te vinden zijn in een oester, kunnen er in één mossel verschillende parels gevonden worden.

Multicolor halskettingen gemaakt van zoetwaterparels gaan van oranje tot roze en zijn enorm populair. Ze passen namelijk op elke outfit en de kleur is zacht op de huid. Celine Roelens is dol op mooie parels en gaat steeds op zoek naar het beste snoer binnen een lot snoeren van dezelfde prijscategorie. Ze heeft steeds meer dan honderd snoeren op voorraad waaruit u kan kiezen. Kom langs en ontdek in haar juwelenhuis het grote aanbod. Naast het uitkiezen van een snoer die bij u past, heeft Celine oorhangers ontworpen die uw parelset vervolledigen. Of u nu op zoek bent naar een lang of een kort paar pareloorhangers, u kan ze steeds op maat laten maken in Celine haar atelier.

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer