Loading

Savannah

Celine Roelens

Op deze collectie zijn geen "Adventure Days" kortingen van toepassing. 

Creatief zijn

Savannah

Celine denkt niet graag in perfecte sets, het is net leuk verschillende soorten juwelen met elkaar te kunnen combineren.

Morganiet

Savannah

Morganiet wordt voornamelijk gevonden in de Verenigde Staten in de gebieden Ramona en Pala (Californië).

De Savannah collectie heeft zijn naam te danken aan zijn oudroze kleur. Celine Roelens maakt in haar juwelencreaties graag gebruik van een combinatie van roze en wit goud. Roze goud is zacht op de huid en warm in het gelaat. In tegenstelling tot de andere juwelencollecties, vertrekt deze collectie niet vanuit een centrale edelsteen. Verschillende basisstukken zoals de oorhangers zijn perfect combineerbaar met hangers of ringen uit de Sunrise collectie. Celine denkt niet graag in perfecte sets, het is net leuk verschillende soorten juwelen met elkaar te kunnen combineren.

Roze goud is eveneens prachtig in combinatie met de halfedelsteen morganiet. Deze komt voor in zachte kleuren, variërend van perzik, peachy roze, violet, roze maar ook in een mooie zalmkleur. Morganiet wordt voornamelijk gevonden in de Verenigde Staten in de gebieden Ramona en Pala (Californië). Ze wordt vaak gevonden met verschillende soorten toermalijnvariëteiten. Andere vindplaatsen zijn Noorwegen, Brazilië, Mozambique, Zimbabwe, Namibië, China, Rusland (Oeral), Italië (Elba) en Kazachstan.

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer