Loading

Sky

Celine Roelens

The Sky collection: created for greatness, signed with PASSION

Heldere blauwe kleur

Sky

De ‘Sky’ collectie draagt de kleur van blauwe topaas, wit goud en diamanten. Topaas is één van de gekendste en meest geliefde halfedelsteen door zijn heldere blauwe kleur. In combinatie met witte diamanten komt haar kleur nog meer tot uiting.

 

Greatness

Sky

The Sky collection, created for greatness, signed with PASSION

De “Sky” collectie draagt de naam van een heldere hemel en de blauwe kleur van topaas. Topaas is één van de meest populaire halfedelstenen en komt voor in verschillende gradaties, van heel lichtblauwe (Sky topaas) tot donkerblauwe (London topaas) tinten. Celine Roelens combineert een mooie blauwe topaas altijd met witte diamanten. Door het contrast komt de blauwe kleur nog meer tot uiting. Bij het dragen van een blauwe topaas zal u een positief en zomers gevoel ervaren, de frisse diepe kleur van deze halfedelsteen geeft mensen een blij en opgewekt gevoel.

Alle juweelontwerpen van Celine Roelens zijn verkrijgbaar met edelsten of halfedelstenen in verschillende kleuren. Is blauwe topaas niet echt uw kleur, dan ontwerpt Celine graag hetzelfde juweel met bijvoorbeeld een rookkwarts. Geen enkele opdracht is voor Celine onmogelijk. Aarzel niet om haar alvast te contacteren voor een afspraak of informatie, zij zal optimaal rekening houden met uw wensen en vragen.

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer