Loading

Sunrise

Celine Roelens

Celine heeft een onweerstaanbare voorliefde voor saffieren. Deze bestaan in alle kleuren van de regenboog. Van kleurloze tot gele, oranje, roze, groene en blauwe saffieren. Moeilijk te vinden en uiterst uitzonderlijk zijn de paarse, oranje en perzikkleurige exemplaren die zelden worden gevonden.

Warme kleuren

Sunrise

Deze saffieren met warme kleuren zal Celine steeds combineren met roze goud en diamanten in wit goud. Vaak maakt ze in haar juweelontwerpen de combinatie van champagnekleurige saffier en cognacbruine diamanten. Het zijn net die aardse kleuren die ervoor zorgen dat de “Sunrise” juwelen draagbaar zijn op alle mogelijke kledingstukken en voor elke gelegenheid.

Met de hand vervaardigd

Sunrise

Alle juwelen uit deze collectie zijn van het begin tot het einde met de hand vervaardigd. Het moet gezegd worden dat de juwelencreaties uit deze collectie uniek zijn aangezien Celine onmogelijk eenzelfde kleursaffier kan vinden. Indien een juweel uit deze collectie is uitgeput moet Celine wachten op het juiste moment tot ze weer een gelijkaardige saffier kan op de kop tikken. Geduld is vaak een mooie deugd als je de bezitter wil worden van een “one-of-a-kind” piece of jewellery designed by Celine Roelens.

Deze saffieren met warme kleuren zal Celine steeds combineren met roze goud en diamanten in wit goud. Vaak maakt ze in haar juweelontwerpen de combinatie van champagnekleurige saffieren en cognacbruine diamanten. Het zijn net die aardse kleuren die ervoor zorgen dat de “Sunrise” juwelen te dragen zijn op alle mogelijke kledingstukken en voor elke gelegenheid.

Alle juwelen uit deze collectie zijn van het begin tot het einde met de hand vervaardigd. Het moet gezegd worden dat de juwelencreaties uit deze collectie uniek zijn aangezien Celine onmogelijk eenzelfde kleursaffier kan vinden. Als een juweel uit deze collectie is uitgeput, moet Celine wachten op het juiste moment tot ze weer een gelijkaardige saffier op de kop kan tikken. Geduld is vaak een mooie deugd als u de bezitter wilt worden van een “one-of-a-kind” piece of jewellery designed by Celine Roelens.

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer