Loading

Bigli

Celine Roelens

Het aftellen is begonnen.... laatste 50 dagen laatste Bigli juwelen aan -30%, -40% en -50% korting! Hierbij onze voorraad aan Bigli juwelen in uitverkoop, we kunnen helaas niet alle juwelen op de website plaatsen, kom gerust langs in onze winkel te Oudenaarde voor meer keuze. De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad Bigli juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete Bigli juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020.

*  We aanvaarden geen Visa of Mastercard bij artikelen aan kortingsprijzen. 

Belgische ontwerpers

Bigli

Sedert 1998 delen Laurence Aerens en Thierry Spitaels, de Belgische ontwerpers van Bigli, hun leven en hun inspiratie.

Collectie uitbreiden

Bigli

Vrouwen die van Bigli houden kunnen zelfs na vele jaren hun collectie uitbreiden met een ring, hanger of oorringen. 

Sinds 1998 delen Laurence Aerens en Thierry Spitaels, de Belgische ontwerpers van Bigli, hun leven en hun inspiratie. Dit is zonder twijfel een van de geheimen achter het succes van hun merk. Zij dromen, concipiëren en ontwerpen elk juweel samen met één gezamelijk motto: hun toewijding aan tijdloos modern design.

Hun doel is het ontwerpen van juwelen die zowel verfijnd als comfortabel zijn en de test van mode en tijd kunnen doorstaan. Daardoor kunnen vrouwen die van Bigli houden, zelfs na vele jaren hun collectie uitbreiden met een ring, hanger of oorringen. Toevoegen, mixen en combineren: alles kan. Vandaag én morgen. Bekijk de collectie van Bigli hieronder of breng een bezoek aan onze winkel. 

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer