Loading

Giomio

Celine Roelens

Het aftellen is begonnen.... laatste 50 dagen laatste Giomio juwelen aan -50% korting! De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad Giomio juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete Giomio juweel in onze winkel.

van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020.

* We aanvaarden geen Visa of Mastercard bij artikelen aan kortingsprijzen. 

Juwelenontwerper

Giomio

De gepassioneerde juwelenontwerper van het merk Giomio is in de eerste plaats een artiest in het ontwikkelen van nieuwe juwelencreaties.

Oog voor zorg en detail

Giomio

Elk Giomio juweel is gemaakt door specialisten die met een oog voor zorg en detail de meest innoverende technieken uitvoeren.

De gepassioneerde juwelenontwerper van het merk Giomio is in de eerste plaats een artiest in het ontwikkelen van nieuwe juwelencreaties. Hij heeft de kneepjes van het 3D ontwerpen perfect onder de knie. Hij ontwikkelt in zijn Belgisch atelier de meest geraffineerde en kwaliteitsvolle juwelen.

Na jarenlang fabrikant te zijn voor verschillende juwelenhuizen, brengt hij voor het eerst zijn eigen collectie uit. Elk Giomio juweel is gemaakt door specialisten die met een oog voor zorg en detail de meest innoverende technieken uitvoeren. Het resultaat? Originele en technisch hoogstaande kunstwerkjes.

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer