Loading

J&A

Celine Roelens

Hierbij onze voorraad aan J&A juwelen in uitverkoop aan -10% tot -30% korting! De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad J&A juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020.

Azië

J&A

Deze juwelen worden in Azië geproduceerd waardoor ze tegen zeer concurrentiële prijzen kunnen aangeboden worden. Wij hebben een groot deel van de collectie op voorraad. Indien er een juweel moet besteld worden, bedraagt de leveringstermijn 5 weken. 

Afgewerkt juweel

J&A

Zoekt u een perfect afgewerkt juweel bezet met echte edelstenen tegen een lage prijs dan vindt u die zeker in deze collectie. 

J&A is geen merknaam, maar de naam van een ontzettend uitgebreide collectie aan gouden juwelen. Deze juwelen worden in Azië geproduceerd waardoor ze tegen zeer concurrentiële prijzen kunnen aangeboden worden.

Zoekt u een perfect afgewerkt juweel bezet met echte edelstenen tegen een lage prijs? Dan vindt u die zeker in deze collectie. Ontdek meer dan 1000 modellen op de gebruiksvriendelijke webgalerij www.ja1970.com en bestel ze bij juwelen Roelens.

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer