Loading

Tirisi

Celine Roelens

Het aftellen is begonnen.... laatste 50 dagen laatste Tirisi juwelen aan -50% korting! De korting moet nog berekend worden op de geafficheerde adviesprijzen. Wees er snel bij, we verwachten dat onze voorraad Tirisi juwelen snel zal uitverkocht zijn. Kom gerust eens langs en pas uw favoriete Tirisi juweel in onze winkel van 15 oktober 2019 t.e.m. 15 maart 2020.

*We aanvaarden geen Visa of Mastercard bij artikelen aan kortingsprijzen. 

Fantastische collectie

Tirisi Jewelry

Een huwelijk tussen Europese designers, meestergoudsmeden en fantastische modelmakers zorgen voor een fantastische collectie die al jouw emoties in vuur en vlam zullen zetten.

Oog voor detail en kwaliteit

Tirisi Jewelry

Met een perfect oog voor detail en kwaliteit wordt elk juweel van de Nederlandse collectie Tirisi vervaardigd in 18Kt goud en bezet met de meest schitterende edelstenen.

Met een perfect oog voor detail en kwaliteit wordt elk juweel van de Nederlandse collectie Tirisi vervaardigd in 18Kt goud en bezet met de meest schitterende edelstenen. Tirisi heeft naast haar hoogstaande jewelry collectie een modieuze Moda collectie die vooral bekend staat om haar onweerstaanbare gouden bedelarmbanden.

Een huwelijk tussen Europese designers, meestergoudsmeden en fantastische modelmakers zorgen voor een fantastische collectie die al uw emoties in vuur en vlam zullen zetten. Emoties van passie, romantiek en liefde. U wordt spontaan blij bij het zien van de Tirisi juwelencollectie en wat niet onbelangrijk is: u kunt steeds rekenen op een uitstekende service.

 

 

 

Contacteer ons

Celine Roelens

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 55 314 278 of via ons contactformulier.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Download catalogus

Nieuwe collectie

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk de catalogus en ontdek ons aanbod exclusieve juwelen.

Designstudio

Handwerk

Wilt u een juweel op maat laten maken? Begin dan bij een bezoek aan onze designstudio.

Lees meer