Loading

Services

 

 

Juwelen op maat

Services

Naast haar eigen juwelencollecties ontwerpt Celine ook op vraag van haar klanten.

Ontdek onze video: Making Of catalogus.

Naservice

Celine Roelens

Juwelen Roelens staat garant voor een excellente dienst na verkoop, voor het op maat brengen van ringen, alle herstellingswerken, hand- en machinaal graveren, transformaties van oude juwelen, parelrijgen en advies. U kan er ook terecht voor herstellingswerken aan juwelen die niet in onze zaak zijn aangekocht evenals voor het opmaken van schattingsverslagen voor nalatenschap of voor de diefstalverzekering. Wij bieden 2 jaar garantie op elke juwelenaankoop.

 

Celine: “Als ik voor een klant een nieuw ontwerp mag maken, luister ik eerst en vooral naar zijn of haar wensen en mogelijkheden. Naderhand maken we een volgende afspraak zodat de klant, uit de voor hem of haar uitgekozen compositie van verschillende juweelontwerpen, een keuze kan maken. Uiteraard zijn er dan nog aanpassingen mogelijk. Het is telkens weer een uitdaging om me in te leven in de persoonlijkheid van de klant die ik voor me heb.

Wat mijn eigen juwelenlijnen betreft gaat het voornamelijk om mijn persoonlijk gevoel, wat ik mooi vind en wat commercieel gezien interessant is. Specifiek voor een klant een juweel ontwerpen is het moeilijkste wat er is! Gelukkig heb ik het voordeel jaren ervaring te hebben en me als een kameleon te kunnen inleven in de wensen van de klant. Ik ben veelzijdig en sterk in het ontwerpen van zowel vintage geïnspireerde, moderne als eerder klassieke juwelen.” Ontdek onze video: Making Of catalogus.

 

Oude juwelen 

Celine Roelens

Wilt u weten of uw oude juwelen in aanmerking komen voor een transformatie? Maak dan een afspraak of breng een bezoek aan onze winkel. 

LEES MEER