Loading

Oude juwelen

Oude juwelen

Celine Roelens

Heeft u oude juwelen in de kast liggen die ouderwets, beschadigd of niet uw stijl zijn? Celine Roelens geeft uw (erf)stukken een 2e leven.

Waardecertificaat

Celine Roelens

Als u dat wenst, kan u een gratis waardecertificaat verkrijgen van uw getransformeerd juweel. Dit kunt u gebruiken voor een nalatenschap, diefstalverzekering of gewoon om te weten hoeveel uw oude edelstenen vandaag waard zijn. 

 

Mooi voor een klein budget

Heeft u oude juwelen in de kast liggen die ouderwets, beschadigd of niet uw stijl zijn? Wij geven uw (erf)stukken een 2leven! Dat kan gaan van het geven van een modernere ‘touch’ tot het uitbreken van de bruikbare edelstenen om van nul een nieuw juweel te maken. Het oud goud kunnen we meestal ook gebruiken, zodat u alleen het ontwerp en de loonkost betaalt.

Oude sieraden in een nieuw jasje

Hoe ver u wilt gaan met de transformatie is volledig uw keuze. We kunnen (elementen van) uw oude juwelen combineren met nieuwe materialen of extra edelstenen toevoegen. Doorgaans beginnen we met het uitbreken van alle edelstenen, waarna we kunnen starten met het ontwerpen. Vervolgens maken we een nieuwe montuur, herzetten we de stenen en werken we het sieraad verder af. De besprekingen en de ontwerptekeningen nemen 2 à 3 weken in beslag, voor de creatie van het juweel voorzien wij meestal 3 à 4 weken.

Inclusief waardecertificaat

U krijgt altijd een gratis waardecertificaat bij de transformatie van uw oude juwelen. Dit kunt u gebruiken voor een nalatenschapdiefstalverzekering of gewoon om te weten hoeveel de oude edelstenen vandaag waard zijn.

Vraag het aan de expert

Wilt u weten of uw oude juwelen in aanmerking komen voor een transformatie? Maak dan een afspraak of breng een bezoek aan onze winkel. Afhankelijk van het soort juweel en het aantal werkuren heeft u al een vernieuwd sieraad vanaf 250 euro.