Loading

Uw goudsmid en juwelier in Oudenaarde

Achter de unieke gevel aan de Broodstraat schuilen een grote passie, vakmanschap en creativiteit.

 

 

Uniek concept

Op 13 december 1976 openden Tim & Claudine Roelens voor het eerst de deuren van hun juwelierszaak "Juwelen Roelens" in Oudenaarde. Van bij het begin wilden ze de nadruk leggen op een persoonlijke aanpak, snelle service en eigen creaties. Een concept dat uniek was en is voor Oudenaarde. Sinds 1987 is juwelier Roelens gevestigd in een exclusief herenhuis in de Broodstraat waarvan de 100-jarige gevel hét visitekaartje is van de goudsmederij. De winkelruimte ligt in het dieper gelegen gedeelte van het huis, zodat u in alle rust en discretie het juweel van uw dromen kunt kiezen.

In 2012 neemt Céline Roelens de familiezaak over van haar ouders en is ‘Celine Roelens juwelen’ geboren.

Van vader op dochter

Celine Roelens juwelen is niet zomaar een juwelier in Oudenaarde.

Celine: " Wij zijn geen juwelenzaak die enkel collecties aankoopt en verkoopt, wij creëren unieke juwelen in eigen atelier, een traditie die is doorgegeven van vader op dochter. Omdat we vakmensen zijn en niet alleen verkopers, geven we u niet alleen het juiste advies, maar ontwerpen en maken wij ook sieraden op maat."

Breng ons een bezoek

Juwelier, goudsmid, juwelenontwerper en edelsteenkundige. Celine Roelens juwelen in Oudenaarde verenigt alle kennis en ervaring voor de creatie van uw droomjuweelContacteer ons voor een afspraak in onze goudsmederij. Wij nemen graag de tijd voor u.